aktuális
 
 
Varróház BLOG! (2008)
Varróház BLOG!

 

Mystic Informatika (2008)
www.mystic.hu
 
Varróház Online (2007)
www.varrohaz.hu
 
Coppia Vincente (2007)
www.cvevent.com
 
 
  szolgáltatásaink ...
   
....................................................................................................................................................................

web alapú alkalmazások

Használja ki az internet adta lehetőségeket, előnyöket akár az e-kereskedelem terén! Üzemeltessen webáruházat, értékesítse termékeit, vagy szolgáltatásait az interneten keresztül könnyedén, gyorsan, hatékonyan!

A gördülékeny, problémamentes adminisztráció érdekében különálló felületet biztosítunk, ahol a hozzáféréshez szükséges jelszavas bejelentkezést követően lehetősége nyílik egyszerűen karbantartani webáruházát. Könnyedén módosíthatja termékeit, szolgáltatásait, azok árait, a róluk készült fényképeket, egyéb paramétereket. Egyidejűleg akár több felhasználó is végezheti az adatok karbantartását, sőt, különböző jogosultságokat adhat nekik a munkavégzéshez.

Amennyiben a humán erőforrás lehetővé teszi szerkesztők alkalmazását, honlapjának tartalmát egyszerűen karbantarthatja átfogó adminisztrációs moldulunk segítségével. Weboldalának szerkezeti felépítéséhez alakítjuk ki az alkalmazást, mellyel lehetősége van 95%-ban cserélni honlapjának tartalmi elemeit, például híreket, termék információs oldalakat, képeket, videókat, cégadatokat, fórum hozzászólásokat, vendégkönyv bejegyzéseket, stb. Rendszeresen küldhet hírlevelet ügyfeleinek és az arra feliratkozottaknak akár egy gombnyomásra. Spóroljon kiadásain, végezze honlapjának karbantartását önállóan!

Szeretné tudni kik-, milyen gyakorisággal, melyik oldalt látogatják leginkább honlapján? Az igények felmérését követően elkészítjük a webstatisztika modulokat, hogy minden lényegi információ a lehető legpontosabb méréseken alapulva álljon rendelkezésére. Használjon honlapján kérdőíveket, ismerje meg a látogatók szokásait! Tudjon meg mindent a vásárlóiról, használja ki web alapú alkalmazásfejlesztés terén szerzett többéves tapasztalatunkat!

Rendelje meg dinamikus kép-, és videógaléria alkalmazásunkat, mellyel könnyedén, bármikor személyre szabhatja a honlapján megjeleníteni kívánt képeket, videókat.

 

:: kapcsolatfelvétel
 
:: további szolgáltatásaink

 

....................................................................................................................................................................
  szolgáltatásaink ...
 
Mystic Informatika - hatékonyan az interneten!
Minden jog fenntartva! © mystic.hu
©
Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional